Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Chorizo blanco" ποιότητας "Extra", παρασκευασμένο με τεχνικές αργής ωρίμανσης (θερμοκρασία 6 έως 12ºC και αρχική σχετική υγρασία από 78 έως 86%). Μορφή: σακούλα 4kg
Ανάμεσα στα αμμωνιακά νιτρικά λιπάσματα, ένα από τα πιο σημαντικά είναι το Αμμωνιακό Νιτρικό Ασβέστιο. Η παροχή του μισού αζώτου με τη μορφή νιτρικού και του μισού με τη μορφή αμμωνιακού, προάγει μια πηγή αζώτου άμεσης απορρόφησης και μια άλλη που είναι αφομοιώσιμη πιο αργά. Προσφέρουμε, λοιπόν, ένα επιπλέον άζωτο που διατηρείται σε μια ορισμένη ποσότητα από το έδαφος. Συνιστάται να ενσωματώνεται καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου καλλιέργειας, σε εφαρμογές κάλυψης, κοντά στη στιγμή της μεγαλύτερης ανάγκης αζώτου του φυτού.
Εγγυημένα πλούτη:
Συνολικό άζωτο (Ν): 27,2 %
Νιτρικό άζωτο (Ν): 13,2 %
Αμμωνιακό άζωτο (Ν): 14 %
Συνολικό οξείδιο μαγνησίου (MgO): 4 %